• Начало
  • За нас
  • Продукти
  • Кариери
  • Контакти
nivego.bg
Търговия с млечни продукти
  • Начало
  • За нас
  • Продукти
  • Кариери
  • Контакти
0177800131142-vacas-a-pastar.jpg

Продукти

  • 135-image.png
  • 135-dsc0727.png
  • 135-dsc0729.png
  • 135-dsc0738.png
  • 135-dsc0740.png
  • 135-dsc0731.png
  • 135-dsc0732а.png
  • 135-dsc0733.png
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 376.2 kcal
1574.1 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
31.5 g
22.5 g
Въглехидрати:
от които захари:
0.35 g
0.35 g 
Белтъчини: 22.8 g
Сол: 1.7 g

Кашкавал от краве мляко „Нивего” 

Кашкавал “Нивего” е получен по стара българска технология от термизирано краве  мляко с добавка на закваска от чисти млечно-кисели бактерии, чрез подсирване със сирищна мая, претърпял необходимата обработка, преминал процес на зреене 60 дни и е предназначен за директна консумация.

За производството на 1 кг. кашкавал се използват около 10 л. пълномаслено краве мляко.

При пристигане на суровото краве мляко в предприятието от фермите се извършва качествен анализ в собствената лабораторията. Окачественото мляко се приема и  термизира при 62–64 ºС с цел да се унищожат вредните микроорганизми, естествено попаднали в млякото по време на доене и съхранение. Охлажда се до температура за подсирване и се добавя необходимото количество закваска, мая и калциев дихлорид. Следва необходимата технологична обработка на подсирката – нарязване и изпичане при непрекъснато бъркане до получаване на желаната еластичност.

След изпичане на сиренината, суроватката се отделя, а сиренните зърна се подлагат на пресуване и чедеризация. Чедеризиралата сиренна маса се изпарва, осолява и омесва при 72-74 ºС, гарантираща безопасността на продукта.

Изпареното тесто се поставя в специални форми и неколкократно се обръща. След премахване на формите продукта се обдухва в хладилни условия, след което се вакуум опакова и насочва за зреене.

Зрелият продукт кашкавал „Нивего” който достига до нашата трапеза е с характерните цвят, вкус, аромат се предлага във вакуум опаковки от ~ 250 g, 500 g, 1 kg, голяма пита от ~ 6 kg, 8 kg и 9 kg.

  • 144-dsc0719.png
  • 144-dsc0718.png
3.3 gХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 297.4 kcal
1244.3 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
25 g
15.5 g
Въглехидрати:
от които захари:
1.65 g
1.65 g
Белтъчини: 16.4 g
Сол: 3.3 g

Бяло саламурено сирене от краве мляко „Нивего”

Бяло саламурено сирене “Нивего” е получено по класическа българска технология от 100 % първокачествено краве мляко претърпяло необходимата температурна обработка с добавка на закваска от чисти млечно-кисели бактерии, чрез подсирване със сирищна мая за сирене, претърпяло необходимата обработка, преминал процес на зреене 60 дни и е предназначено за директна консумация.

За производството на 1 кг. висококачествено бяло саламурено сирене се използват около 7 л. пълномаслено краве мляко.

След първоначалния качествен анализ, суровото краве мляко се пастьоризира при 72-74 ºС гарантираща безопасността на продукта.

Температурно обработеното мляко се подсирва след добавка на закваска и сирищна мая. Получената сиренина претърпява необходимата технологична обработка – нарязване, отцеждане и формоване. Така получения продукт се насочва за най-важния технологичен етап зреенето. При този процес се образуват специфичната твърда и еластична консистенция с характерно изразен лом и млечнокисел вкус дължащ се на чистите млечнокисели култури.

Зрялото сирене „Нивего” се предлага в кутии от 4 kg и 8 kg в саламура, за най-добро съхранение на вкусовите му качества, както и във вакуум опаковка от ~ 300 g, 800 g.

  • 149-maslo.png

Масло „Нивего”

Масло е млечен продукт получен по традиционна технология от пастьоризирана сметана, добита от 100% краве мляко.

Богато на витамини А, D, E и K.

Нашето масло е натурално, сладко-сметанено, висококачествен продукт, без добавки, консерванти, сол, есенции и оцветители.

Подходящо за директна консумация и кулинарни цели, като придава особено апетитен вкус.

Маслото се съхранява от -8 до -10ºС до 3 месеца.

Продуктът се предлага в полипропиленова кутия за еднократна употреба от 200 g. и на блок от 10 kg.


Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 765.5 kcal
3202.7 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
84 g
54 g
Въглехидрати:
от които захари:
0.44 g
0.44 g
Белтъчини: 0.8 g
Сол: 0.14 g

Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

  • 153-role.png

Кашкавалено роле „Нивего”

Роле шунка и кашкавал “Нивего” е получено от тънък слой кашкавал и шунка, навити на руло и поръсено с червен пипер. 

 

Притежава приятен вкус и аромат, характерен за кашкавал, шунка и вложената подправка.


Подходящ за директна консумация и за кулинарни цели.


Продуктът се предлага в вакуум опаковка от ~ 200 g

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 376.2 kcal
1574.1 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
31.5 g
22.5 g
Въглехидрати:
от които захари:
0.35 g
0.35 g 
Белтъчини: 22.8 g
Сол: 1.7 g
  • 157-izwara.jpg

Извара „Нивего”

Суроватъчна извара „Нивего” се получава чрез термична коагулация на суроватката, получена при производството на кашкавал.

Изварата е източник на голям брой незаменими аминокиселини участващи в разнообразното хранене. Добър източник на витамин В2 и холин, в продукта има какро омега-3, така и омега-6 мастни киселини. Не съдържа сол. Продуктът се предлага във вакуум опаковка от 500 гр. и 10кг.

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 154.3 kcal
645.5 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
10.0 g
6.8 g
Въглехидрати:
от които захари:
1.73 g
1.73 g
Белтъчини: 22.8 g
Сол: 0.1 g

Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

  • 161-dsc0715.png
  • 161-dsc0714.png
  • 161-dsc0720.png
  • 171-dsc0721.png
  • 171-dsc0720.png

Кисело мляко „Нивего”

Кисело мляко „Нивего” e произведено от 100% краве мляко, чрез млечно-кисела ферментация, под действието на симбиотична закваска, съдържаща Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Thermophilus. Предназначено е за директна консумация.

Предлага се от 2% и 3.6% в полистиролови кофички за еднократна употреба от 400 гр.

КИСЕЛО МЛЯКО  2 %
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 376.2 kcal
1574.1 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
31.5 g
22.5 g
Въглехидрати:
от които захари:
0.35 g
0.35 g 
Белтъчини: 22.8 g
Сол: 1.7 g

Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

КИСЕЛО МЛЯКО 3.6 %
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗА 100g ПРОДУКТ
Енергийна стойност: 64.36 kcal
269.28 KJ
Мазнини:
от които наситени мастни киселини:
3.6 g
2.5 g
Въглехидрати:
от които захари:
4.6 g
4.6 g 
Белтъчини: 3.3 g
Сол: 0.2 g

Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий.

  • 174-logo.png

Айрян „Нивего”

Айрян „Нивего” се бутилира в разфасовки от 300 мл., 500 мл.

nivego.bg

Общи условия за ползване на уебсайта

Copyright © 2021 Всички права запазени за Нивего ООД